Assortiment

Bekijk onze ruime keus

Bestrating

Of u nu opzoek bent naar natuursteen, keramische, betontegels, gebakken klinkers of kinderkoppen er is voor iedere tuin een oplossing.

De volgende fabrikanten hebben wij in ons assortiment:
RedSun , MBI, Marlux, Wienerberg bestrating tuin, Byland sierbestrating

www.redsun.nl
www.mbi.nl/tuin
www.marlux.com/nl
www.wienerberger.nl/informatie/laat-u-inspireren
www.bylandtsierbestrating.nl

Bestrating Puik Tuincentrum

Tuinhout

Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Buiten is mooier dan binnen. Meer ruimte, meer natuur en meer rust. We willen inspireren en innoveren op het gebied van tuinhout.

Daarom ontwikkelen en produceren we kwalitatief hoogwaardige producten met een stoere uitstraling zodat u volop kunt geniet van het prille voorjaar, een zwoele zomeravond of een kleurrijke herfstdag. Of het nu gaat om buitenverblijven, kapschuren, tuinhuizen of wat u maar ook wenst. Met Woodvision maakt u de mooiste creaties. Voor elke smaak en elke tuinsituatie wat wils.

www.woodvision.nl

Lekker buiten leven met Woodvision!

Verlichting

Overdag geniet je volop van je huis, interieur en natuurlijk je buitenruimte. Wanneer de avond valt, creëer je met goede verlichting comfort, veiligheid en sfeer. Binnenshuis maar zeker ook buitenshuis.

In-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van een kwalitatief Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus. Laat je inspireren en bekijk de brochure ‘The book of in-lite’.

Een persoonlijk licht- of productadvies? Neem hiervoor contact met ons op. Met in-lite haal je het mooiste in je buitenruimte naar boven!

www.in-lite.nl

Kom langs voor ons gehele assortiment!

Haal het mooiste naar boven met in-lite!

in-lite assortiment

Zand, grind en split, keien

Bent u op zoek naar zand, grond, bemesting of grind en split, wij verkopen diverse soorten in los gestort, Big bag of 25 kg zakken.

Ook verkopen wij diverse natuursteen keien voor de tuin om rotspartijen of vijvers te maken of als solitaire blikvanger in de tuin.

Zand Split en Grind Puik Tuincentrum